Over ons

 

 

Onze namen zijn Ab Resowidjojo en Romano Chocolaad. Wij zijn de personen achter Koru Re-integratie. Vanuit onze jarenlange ervaring in de re-integratie merkten wij dat er verschillende re-integratie trajecten worden aangeboden aan kandidaten waar ze uiteindelijk niets aan hebben. De teleurstelling die ze ervaren na de zoveelste mis-match is funest voor hun motivatie

Daarom zijn wij ons gaan verdiepen in hoe het nu beter kan. Wat hebben ze nodig om echt succesvol uit te stromen. Wij hebben een re-integratie traject ontwikkeld die wel werkt en waarbij de kandidaten, na het succesvol doorlopen van het traject, een startkwalificatie hebben en een betaalde baan. 

Wij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in re-integratie en weten wat nodig is om een traject succesvol te laten slagen. Persoonlijk contact en korte lijnen zijn essentiële zaken die van waarde zijn voor een succesvol traject.

De naam Koru hebben wij om verschillende redenen gekozen. Het woord Koru komt uit de taal van de Maori’s in Nieuw-Zeeland. Een Koru is een nieuw, nog opgerold blad van een zilvervaren. De Maori’s geven er de volgende betekenis aan: persoonlijke groei, harmonie, nieuw begin, kracht en bezinning. Datgene wat wij hopen dat mensen ervaren nadat ze succesvol ons traject hebben doorlopen.

Ab Resowidjojo
Project Manager
 Romano Chocolaad
 Project Manager

Vanaf 2000 ben ik werkzaam in de re-integratie. Ik heb verschillende functies bekleed waarbij uitstroom naar werk altijd centraal stond.  De wereld van arbeidsbemiddeling is ontzettend dynamisch waardoor ik het als een uitdaging ervaar om de juiste talenten te verenigen met de juiste opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het geweldig om advies en coaching te geven aan zowel de talenten als opdrachtgevers om zo doelstellingen te bevorderen. Ik heb verscheidene trajecten gezien die niet werken. Koru-reÏntegratie laat zien dat het beter kan en moet.

In 2013 heb ik na 10 jaar arbeidsbemiddeling de overstap gemaakt naar het begeleiden en bemiddelen van mensen met een uitkering. 

Een man van 58 jaar die een aantal jaren thuis zit bemiddelen naar een jaarcontract of een asielgerechtigde laten starten als vrijwilliger om zijn taal te verbeteren. Dit zijn resultaten van mijn creativiteit, lef, empathie en resultaatgericht. Ik werk vanuit de visie dat ieder mens kan leren (en) werken. Ik onderscheid mijzelf door op een creatieve wijze maatwerk te leveren. Ik denk mee met de werkgever, zonder de kansen en mogelijkheden van de kandidaat uit het oog te verliezen. 

Proudly created with Wix.com